Mosa bavlju 64000

MOSA BAVLJU 64000

Na Rebru sam i čekam svoj red da mi izvade krv za antigangliozna tijela

Živi tako da i grobaru bude žao kad te bude pokapao

ŽIVI TAKO DA I GROBARU BUDE ŽAO KAD TE BUDE POKAPAO

Iscrpio sam se mentalno i fizički zadnjih dana tako da sam ušao u avion za Split u nijansama tmurnog i kišovitog neba iznad mene.

Ne znaš koliko si jak dok biti jak ne postane jedini izbor koji imaš

NE ZNAŠ KOLIKO SI JAK DOK BITI JAK NE POSTANE JEDINI IZBOR KOJI IMAŠ

Ovaj tjedan sam probio led s prvom emisijom „Ja jesam“ podcasta u kojem je gostovala Anđa Marić i na taj način ušao u totalno nepoznati teritorij.

Ako ne živiš na rubu zauzimaš previše mjesta

AKO NE ŽIVIŠ NA RUBU ZAUZIMAŠ PREVIŠE MJESTA


Tempo mi se promijenio zbog količine obaveza pa mi je pisanje trećeg bloga nekako istrzano ali dat ću sve od sebe i pokušati uloviti energiju trenutne postaje na kojoj se nalazim i prenijeti je na papir.

"Ja sanjam jer drugačije ne bih mogao živjeti" - Ja Jesam Podcast

JA JESAM PODCAST

Ako ste pročitali moj prvi blog ovo će vam djelovati kao nastavak priče ili barem kao dio cijelog mog svemira kojeg dijelim s vama. Ukratko napisao sam da su me moje rutine i ne slušanje svoje nutrine dovele do toga da se ozbiljno zabrinem za svoje zdravlje i kako mi je život rekao da moram opet pogledati kartu svog puta ako želim ostvariti svoj puni potencijal.

Nova voda ispod mosta

NOVA VODA ISPOD MOSTA

Počeo sam se užasno čudno osjećati prije nekih mjesec dana, cijela lijeva strana tijela mi je krenula trnuti. Od vrha glave preko kompletne lijeve ruke i prsišta, pa preko kičme do noge. Noga se javila naknadno nakon prejake masaže na koju sam otišao kako bih se napokon malo opustio i nije me previše brinula jer sam znao kako ju riješiti.

Image